Het perfecte product voor moeder en baby

MATERNITY is het ideale product voor moeder en baby en draagt ​​bij aan de dagelijkse huidverzorging.

MATERNITY is samengesteld uit onze exclusieve medische bijenwas en een olijfolie rijk aan antioxidanten (Vit. E). Het is 100% natuurlijk, biologisch, gesteriliseerd, eetbaar en van Europese oorsprong. Onze bijenwas is streng geselecteerd vanwege zijn helende en schimmelwerende eigenschappen. Het is niet gedenatureerd door manipulaties zoals pasteurisatie of bleekbehandeling (waterstofperoxide of bleekmiddel). We gebruiken zogenaamde ‘operculum’-was, wat betekent dat deze in het voorjaar door wasbijen wordt geproduceerd en met een ‘mes’ rechtstreeks door onze imkers wordt verzameld. Het is puur en zeer rijk (300 verschillende moleculen) en vooral onbehandeld. We hebben een uniek sterilisatieproces ontwikkeld om alle gunstige eigenschappen van de was te behouden.

Het product wordt gebruikt bij de moeder en de baby:

  • Voor de moeder die borstvoeding geeft vervult de MATERNITY 3 functies: het voorkomt het ontstaan ​​van scheurtjes, het behandelt oppervlakkige scheurtjes, het verbetert het zuigen van de baby tijdens de borstvoeding. Het wordt na elke voeding in een dunne laag aangebracht. Omdat MATERNITY eetbaar is, is het niet nodig om de tepel te spoelen vóór het voeden. Houd er rekening mee dat MATERNITY alleen wordt toegepast op oppervlakkige scheurtjes - in het geval van open wonden (scheuren), kies dan voor onze PURE zalf.
  • Tijdens de zwangerschap is ZWANGERSCHAP ook geïndiceerd voor striae. Het wordt 2 tot 3 keer per dag in een dunne laag op de maag aangebracht (4 tot 5 doses zijn voldoende). Het voorkomt en behandelt rode striae (in een vroeg stadium). MATERNITY is een zeer geconcentreerd product. Eén dosis uit het pompje bedekt 15 x 15 cm huid. Ondanks het kleine formaat is de fles zeer zuinig in gebruik (210 doseringen).
  • Voor baby's is het geïndiceerd voor de behandeling van luieruitslag (rode billen). Het wordt na elke verandering in een dunne laag aangebracht. Twee doses zijn voldoende om de billen van de baby te bedekken.

Dankzij de "airless" pomp kan de MATERNITY lange tijd worden bewaard omdat hij nooit in contact komt met lucht. Deze heeft een houdbaarheid van 3 jaar na het eerste gebruik.

Bestel de MOEDERSCHAP