Aanbevolen door de veterinaire faculteit van de Universiteit van Luik

Zijn onze producten geschikt voor dieren?

Onze producten kunnen inderdaad worden gebruikt bij dieren van alle groottes: kleine dieren zoals katten en honden, maar ook grote dieren zoals paarden. Ze zijn ook geschikt voor minder conventionele dieren zoals vogels, slangen en andere reptielen, enz.

Onze producten zijn effectief gebleken bij de behandeling van schaafwonden, roodheid en jeuk bij dieren. Alle Honeypatch-producten bevatten geneeskrachtige kastanjehoning, geselecteerd volgens een kwaliteitshandvest dat is ontwikkeld in samenwerking met deskundigen op het gebied van wondverzorging.

Onze Honeypatch PURE zalf bevat organische kastanjehoning die de regeneratie van de huid en het herstel van de uitwendige oorholte van dieren na verwondingen of schaafwonden bevordert. De antibacteriële bescherming van honing beschermt de huid en het antioxiderende vermogen ervan helpt roodheid en jeuk te verminderen.

Voor mensen is onze BALM Cicacera- balsem geïndiceerd om huidirritaties te verlichten (bijvoorbeeld: dermatitis, eczeem, enz.), terwijl PURE zalf wordt aanbevolen voor vochtige/bloedende wonden.

Onze producten zijn gemakkelijk aan te brengen (zelfs op behaarde oppervlakken). Ze spoelen met schoon water . Wij adviseren de eigenaar of behandelaar van het dier om het likken van het gewonde gebied door het dier tot een minimum te beperken. Onze producten zijn echter eetbaar en veilig voor dieren.

Onze Honeypatch-producten bevatten geen kunstmatige chemicaliën. Ze helpen het gebruik van antibiotica en corticosteroïden te verminderen.

De producten kunnen worden gebruikt tot hun vervaldatum (3 jaar na sterilisatie). De opslagtemperatuuromstandigheden liggen tussen 4° en 35°C.

Bestel de PUUR